Sétáló kóstoló a Nyugatinál!

Mozi, színház, vagy találka a barátokkal?
Indítsd nálunk a péntek esti programod!

Tervezés alatt…

jegyvásárlás a helyszínen

2.990,- Ft

Ha egy gyors kalandra vágysz és új izgalmakra, akkor ez lesz a te kóstolód! Nem kell bejelentkezned, nem kell előre megvenned a jegyed! Délután négytől este nyolcig várunk mintaboltunkban, hogy csak úgy beugorj hozzánk megismerkedni velünk és párlatainkkal. 
 
Pörgős estét terveztél? Kezdd nálunk! Gyere kóstolj, tesztelj, kérdezz!
 
Jegyvásárlás a helyszínen, 2990 Ft/fő, melyben benne van a részvétel az eseményen, 3×2 cl kóstoló, ásványvíz, sós ropogtatnivaló és ráadásnak 10 % kedvezmény ha termékeinkből egy palackkal is vinnél!
 
Három nem hétköznapi ital lesz terítéken, amiket vétek lenne kihagyni! Ha megkóstolod, biztosan tele leszel kérdésekkel, mi pedig válaszokkal. Főzőmesterünk örömmel mutatja be, hogy miképpen születnek izgalmas párlataink, hogyan kísérletezgetünk a szokatlan alapanyagokkal és az új technológiákkal. 
 
Csak rád vár:
Giliga László főzőmester

A NAP TÉTELEI

Lunczer prémium vodka

Prémium őszibarack pálinka

Barrique alma pálinka (tölgyfa hordóban érlelve)

 

Időpont és helyszín:
 Tervezés alatt…
Budapest, VI. ker. Jókai utca 27. Lunczer Mintabolt
 
Jegyvásárlás a helyszínen, 2990 Ft/fő, mely tartalmazza a részvételt az eseményen, 3×2 cl kóstolót, ásványvizet, sós ropogtatnivalót és 10 % kedvezményt a helyszínen történő további vásárláskor.

Érkezés folyamatosan, a szabad helyek függvényében. Nincs szükség előzetes helyfoglalásra, nem ültetett kóstoló. Csak 18 éven felülieknek!

További információkért keress minket a kapcsolat@lunczer.hu e-mail címen, vagy hívj a +36 20 432 2456 telefonszámon!