Bérgyártás

Stílusos, egyedi ajándék, értéket képviselő köszönet, különleges új termék.

Megkedvelted a pálinkáinkat? A te céged, szolgáltatásod is ilyen kiemelkedő minőséget képvisel? Kössük össze az értékeket! Prémium pálinkáinkat a kérésednek megfelelően a céged, vállalkozásod logójával, üzenetével címkézett palackokba töltjük. 

Valami újat, valami izgalmasat szeretnél? Találjuk ki közösen! Otthon vagyunk a ginek, bitterek és egyedi párlatok készítésében is. Kávépárlat, mákpárlat, banánpárlat. Nem csak különlegesen hangzanak, azok is! Te miből készítenél valami újszerűt?  

Borokkal, sörökkel, pezsgővel foglalkozol? Szeretnéd bővíteni a saját italaid palettáját? Hozz egy palackkal a termékedből és kitaláljuk hogyan tudjuk azt párlattá varázsolni, hogy egy meglepő és ízletes spirittel gazdagítsd a brandedet!

Az elkészült termékek zárjeggyel ellátva, teljeskörű jövedéki ügyintézéssel kerülnek átadásra, már kiskereskedelmi forgalmazásra is alkalmas állapotban. 

Erősségünk a termékfejlesztés, pálinkák, fűszeres párlatok, likőrök és más desztillált italok is választhatóak a palettánkról. Alkossunk együtt valami maradandót!

céges pálinka, egyedi feliratozás, bérgyártás

szolgáltatásaink

• Cégmárkás termékek készítése

• Kiskereskedelmi termékek gyártása

• Termékfejlesztés

Egyedi árajánlat kérése a kapcsolat@lunczer.hu e-mail címen.