Kereskedelmi főzdeként saját magunk dolgozzuk fel a pálinkáink gyümölcseit. Így azok gondos válogatást, mosást, magozást és darálást követően kerülnek megfelelően erjeszthető állapotba.
Nagy teljesítményű berendezéseink leegyszerűsítik és hatékonyabbá teszik a feldolgozás ezen lépéseit. A pálinkakészítés legmunkaigényesebb és nagy odafigyelést igénylő fázisa otthoni körülmények között nem mindig valósítható meg maradéktalanul.
Ezért hoztuk létre a gyümölcsfeldolgozó szolgáltatásunkat. A mosáson és válogatáson túl, a csonthéjasok magozása, a szőlők bogyózása, vagy az almatermésűek darálása is az üzemünkben történik.
Tökéletes, az erjedéshez optimális állapotú és állagú gyümölcscefre érhető így el, megadva minden esélyt a teljes erjedéshez és a legzamatosabb pálinka lepárlásához.
• Válogatás
• Mosás
• Magozás
• Bogyózás
• Darálás
• Erjesztés
Bérfőzéshez kapcsolódó árainkat az alábbi linken találod meg.