Gyümölcsfeldolgozás

Kereskedelmi főzdeként saját magunk dolgozzuk fel a pálinkáink gyümölcseit. Így azok gondos válogatást, mosást, magozást és darálást követően kerülnek megfelelően erjeszthető állapotba.

Nagy teljesítményű berendezéseink leegyszerűsítik és hatékonyabbá teszik a feldolgozás ezen lépéseit. A pálinkakészítés legmunkaigényesebb és nagy odafigyelést igénylő fázisa otthoni körülmények között nem mindig valósítható meg maradéktalanul.

Ezért hoztuk létre a gyümölcsfeldolgozó szolgáltatásunkat. A mosáson és válogatáson túl, a csonthéjasok magozása, a szőlők bogyózása, vagy az almatermésűek darálása is az üzemünkben történik.

Tökéletes, az erjedéshez optimális állapotú és állagú gyümölcscefre érhető így el, megadva minden esélyt a teljes erjedéshez és a legzamatosabb pálinka lepárlásához.

szolgáltatásaink

• Válogatás

• Mosás

• Magozás

• Bogyózás

• Darálás

• Erjesztés

 

Bérfőzéshez kapcsolódó árainkat az alábbi linken találod meg.

error: Védett tartalom! Szerzői jog védi! Bármi nemű másolása jogi következménnyel jár!