Barion Pixel

PRÉMIUM

Gyümölcsösök és erdők végtelen sora, minden amit a természet adhat nekünk. A mosolygós alma, a huncut málna, az uralkodó birs, vagy a fanyarkás vackor, mindegy is. Mindegyik szerelem.

BLENDELT

Ha egy gyümölcs már nem elég. Játékosan kedves íz-, és illatvariációk egy palackba zárva. Harmónikus és behízelgő finomságok illatfelhőbe és ízpaplanba bújtatva.

ÁGYAS

Színes zamatok, szemet gyönyörködtető árnyalatok. Édesen incselkedő gyümölcsök, finomsággal telített kortyok. Csak könnyeden, csak lágyan, szerethetően.

BARRIQUE

SZILVA ÉS ALMA

A magyar tölgy ad új lelket a gyümölcsnek. Felemeli, füstösségével beborítja, eggyé válik vele. Amikor a hercegből király lesz.

OPTIMUS

Az elnevezés igazán jól tükrözi ezt a tüzes és eleven pálinkát, mely többet nyújt mindenből. Elegáns, már-már arisztokratikus módon mutatja meg erejét.  Domináns, karakteres gyümölcsíz és hangsúlyos alkoholtartalom a lendületes, nyughatatlan életérzésért.

ESSZENCIA

Lustán, olajosan csordul ki a palackból, hogy kirobbanó, komoly erővel a háta mögött újabb hódolókat gyűjtsön be. Belesűrítve minden csepp napfény, íz és illat, melyek  finoman simulnak bele a poharunkba. Mély tartalom, maradandó élmény.

PÁRLATOK

Italok a kreativitás és az egyediség jegyében. Egy izgalmas felfedező út a stílusok és ízélmények között a spiritek világában, ahogy azt mi látjuk. Tele kíváncsisággal és energiával, a fiatal generáció lendületével!