PRÉMIUM

Gyümölcsösök és erdők végtelen sora, minden amit a természet adhat nekünk. A mosolygós alma, a huncut málna, az uralkodó birs, vagy a fanyarkás vackor, mindegy is. Mindegyik szerelem.

BLENDELT

Ha egy gyümölcs már nem elég. Játékosan kedves íz-, és illatvariációk egy palackba zárva. Harmónikus és behízelgő finomságok illatfelhőbe és ízpaplanba bújtatva.

ÁGYAS

Színes zamatok, szemet gyönyörködtető árnyalatok. Édesen incselkedő gyümölcsök, finomsággal telített kortyok. Csak könnyeden, csak lágyan, szerethetően.

BARRIQUE

A magyar tölgy ad új lelket a gyümölcsnek. Felemeli, füstösségével beborítja, eggyé válik vele. Amikor a hercegből király lesz.

OPTIMUS

Az elnevezés igazán jól tükrözi ezt a tüzes és eleven pálinkát, mely többet nyújt mindenből. Elegáns, már-már arisztokratikus módon mutatja meg erejét.  Domináns, karakteres gyümölcsíz és hangsúlyos alkoholtartalom a lendületes, nyughatatlan életérzésért.

ESSZENCIA

Lustán, olajosan csordul ki a palackból, hogy kirobbanó, komoly erővel a háta mögött újabb hódolókat gyűjtsön be. Belesűrítve minden csepp napfény, íz és illat, melyek  finoman simulnak bele a poharunkba. Mély tartalom, maradandó élmény.

PÁRLATOK

Italok a kreativitás és az egyediség jegyében. Egy izgalmas felfedező út a stílusok és ízélmények között a spiritek világában, ahogy azt mi látjuk. Tele kíváncsisággal és energiával, a fiatal generáció lendületével!
error: Védett tartalom! Szerzői jog védi! Bármi nemű másolása jogi következménnyel jár!