Tölts el egy kellemes estét többedmagaddal
a Lunczer Pálinkaház budapesti mintaboltjában
egy kóstolóest keretein belül!

Következő estünk

Hamarosan…

Az est ára:

6.990 Ft

A pálinka múltja, jelene és jövője, egy kis pálinkatörténelem. Időutazás a kezdetektől a holnap ízélményéig. Mi újat tud mutatni a pálinka? Miben lehet más? Zamatos eszmecsere 6 különleges tétel bemutatása mellett. A kóstolóesten főzőmesterünk előadásában ismerkedhettek meg a klasszikus pálinkákkal és a kreatív újragondolásokkal. Egy est, tele meglepő tételekkel és élményekkel! Kapcsolódj ki nálunk, várunk szeretettel!

KEDVCSINÁLÓKÉNT AZ ESTE KÓSTOLÓSORA

• Vilmoskörte pálinka

• Kajszibarack pálinka

• Szeder-málna pálinkablend

• Birs “mojito” pálinka long drink

• Fekete cseresznye pálinka madárberkenye ágyon

• Meggy Esszencia pálinka 66o

Az est kb. 90 perc időtartamú, melynek végén kedvezményes vásárlásra is lehetőséged lesz. A jegy ára tartalmazza a fenti tételeket (2 cl), sós falatkákat, pogácsákat és vizet, valamint a szakértői előadást.

A résztvevők száma limitált, maximálisan 12 fő. A rendezvény legalább 6 fő jelentkezése esetén kerül megtartásra, elmaradás esetén a jegyek más időpontban is felhasználhatóak, vagy visszatérítésre kerülnek. Az esten csak 18 év felettiek vehetnek részt.

Elfogyott

A kóstolóestre vásárolt jegy vételárát átutalással tudod kiegyenlíteni. A tranzakció megjegyzés rovatában kérlek tüntesd fel a megrendeléskor használt nevet és a kóstolóest dátumát is a beazonosíthatóság miatt. Az utalás teljesítésére 24 óra áll a rendelkezésedre, melynek megtörténtét követően egy visszaigazoló e-mailben küldjük el neked virtuális jegyedet. Ha ez idő alatt nem valósul meg az összeg átutalása, rendelésedet töröljük. Kérdés, vagy probléma esetén kérlek keress meg minket a webshop@lunczer.hu, vagy a +36 20 432 2456 elérhetőségeinken.

error: Védett tartalom! Szerzői jog védi! Bármi nemű másolása jogi következménnyel jár!